Aktywne Wpisy
![Ca_millo](https://wykop.pl/cdn/c0834752/ce74a9dc5847a63b045409d622d3dee334a65475623e6d1517427f1cef8f4a79,q60.jpg)
Ca_millo +12
Zazdroszczę Wam że se możecie o każdej porze iść po coś do żabki czy innego sklepu. Ja najbliższą mam dopiero w powiatowym (ponad 20 kilometrów)...
#przegryw
#przegryw
![niebieski_kot](https://wykop.pl/cdn/c3397992/niebieski_kot_k5ZnguJ3Nw,q60.jpg)
potrzebuje jakieś leki na spanie, bo zawsze jak wiem że coś będę robić następnego dnia to przez 8 godzin się przewracam z boku na bok
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska
źródło: 1000018441
Pobierzźródło: 1000018442
PobierzPiekę góra-dół na środkowej półce na kamieniu do pizzy, tym razem 230 stopni, potem zmniejszyłem po 20 minutach, bo juz dość rumiane było, a temperatura w środku 47C. Potem kolejne 25 minut. Skórka fajna chrupiąca ale trochę za bardzo ciemna. Czy zmniejszyć temperature początkową, obniżyć półkę następnym razem? Zastanawiam sie.
A jakbym chciał dać maku na wierzch to on musi być jakoś przygotowany? I czy mielony może być?