Aktywne Wpisy

mxala +21
Jakie dobre książki sci-fi polecacie przeczytać? Szukam perełek i tytułów, które naprawdę warto znać.
Mam już za sobą Solaris, Projekt Hail Mary, Marsjanina, Nowy wspaniały świat, Diunę, Kwiaty dla Algernona, trylogię Wspomnienie o przeszłości Ziemi, a teraz kończę Człowieka z Wysokiego Zamku.
#czytajzwykopem #sciencefiction
Mam już za sobą Solaris, Projekt Hail Mary, Marsjanina, Nowy wspaniały świat, Diunę, Kwiaty dla Algernona, trylogię Wspomnienie o przeszłości Ziemi, a teraz kończę Człowieka z Wysokiego Zamku.
#czytajzwykopem #sciencefiction

omicronns +106

Polecacie instalować jakieś mody na pierwsze przejście czy gra w wersji GOTY jest już sama przystępna?
#fallout #falloutmod
Co do samych modów zależy czy szukasz małych QoL czy wielkich overhauli.
Lepiej zacząć od vanilly i włączać wraz z aktualizacjami. Bo wyłączać modów nie polecam (bo save się może zepsuć), a blokada na starym patchu to też nie jest najrozsądniejsze
@carryON_: zacznij w niemodowanego. w czasie gry jak cos bedzie przeszkadzać to można dograć moda. ja mam np. tak że w czasie gierki zainstalowałem sobie niekończący się ekwiupunek bo już drazniło mnie że szybko się zapychał a lubiłem zbierać wszystko co wpadnie po drodze. ale jak grasz pierwszy raz to najlepiej zagrać w vanille.
ed. ew. zainstaluj jakies unoficcial patcha, co patchuje jakieś rzeczy co bethesda nie chciała