Aktywne Wpisy
Szychasekk +221
#tinder
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pan_Janusz +93
Podobno PIS rozważa zmianę nazwy partii. Środowisko Morawieckiego chce żeby nazywali się Biało-Czerwoni xDD
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
#sejm #aborcja
@Brzychczy: Ktoś kto ma do wyboru uratowanie płodu dziecka lub uratowanie komara i powiedziałby "wszystko jedno" - to nie koniecznie uważam go za zdrowego na umyśle i nie widzę potrzeby z nim dyskutowania.
EDIT: fajnie, że zedytowałeś komentarz :) Porównanie dalej głupie ale już jesteś bliżej niż dalej.
@Brzychczy: Tak widzę.
@Brzychczy: Żeby pokazać, że zwolennicy aborcji traktują płód dziecka gorzej niż traktowaliby psa/zwierzę?
Słabo Ci poszło, jeśli żywy kot znalazłby się w Twoim brzuchu to operacyjne usunięcie go byłoby mniej kontrowersyjnym przedsięwzięciem nawet jeśli wiązałoby się z pewną śmiercią kota.
Tak zwierze samo do brzucha nie wejdzie, ej wiesz co? To zupelnie jak plod (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Tylko_mleko: nie do końca, płód powstaje w ciele drugiego człowieka, co może mieć dla niego niemiłe konsekwencje jeśli właściciel tego ciała sobie go tam nie życzy. To jest kluczowa sprawa, przez którą zaczęte przez ciebie porównania do zwierząt są słabe.
@Brzychczy: Ale wiesz, ze skoro wlasciciel go sobie tam nie zyczy to sam z siebie tam nie powstanie nie?
@Tylko_mleko: To tak nie działa, gdyby było tak jak mówisz to nikt nie chciałby robić aborcji.