Aktywne Wpisy

Graner +34

wypaliłem się w pracy na maksa. dzisiaj pierwszy raz od kiedy pracuję (12 lat), zadzwoniłem, że nie przyjdę godzinę przed pracą. ogólnie drama, straszenie zwolnieniem itd. ale mam w to wywalone. cały stres związany z odpowiedzialnością i tymi podobnymi, odbił się na moim zdrowiu. nie mam już na to siły. jutro rzucam wypowiedzenie i zaczynam od nowa. życzcie mi szczęścia.

#sejm #bekazpisu #polityka
@OSH1980:
Punkt widzenia zmienia się, gdy ktoś z ich rodziny ląduje na fotelu ginekologicznym?
- A jakże! Ja miałem u siebie ludzi, którzy agitują przeciwko aborcji czy in vitro. Ale gdy sprawa dotyczyła członków ich rodzin, to nagle się im poglądy zmieniły.
I jeszcze pewnie miał pan być dyskretny.
- Oczywiście. A przychodzili posłowie, lekarze. Znajomy profesor, guru od zapłodnienia pozaustrojowego opowiadał, jak zadzwonił do niego biskup. Zapytał,
źródło: aRpV4G
PobierzZakaz rozwodów czy aborcji jest dla innych, im już wolno.
Przypomnę jeszcze Kurskiego który aferę robił że Petru pukał na boku, a sam w tym czasie zalewał inną mężatkę...
Główne hasło lewicy to " R O W N O Ś Ć "
Zadaj sobie pytanie jaka płeć jest równiejsza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@andrzej-roman: Ich też by takie zakazy obejmowały i byliby surowo karani za ich łamanie.
@Zenek_: zgadzam się
Dlatego kto najgłośniej krzyczy łapać złodzieja, sam ma coś na sumieniu. Zresztą PiS jest tego dobitnym przykładem, 8 lat tropienia afer PO a w tym czasie kasa
Przypuszczam, że mógłbym Ci wytknąć deklaratywne poparcie pewnych pryncypiów niepoparte rzeczywistą wiarą w nie.
@andrzej-roman: Można wdrożyć prawne instrumenty do powstrzymania ich przed czynieniem zła. Tj. można byłoby, gdyby było odpowiednie połączenie politycznej woli i sprawczości. Człowiek jest z natury zły
Skoro człowiek jest z natury zły, to niech nie robi z siebie świętego moralizatora który mówi innym jak mają żyć.
@andrzej-roman: Bez chochołów, proszę. No i żeby była jasność: aborcja ma być
@andrzej-roman: Nie.
@andrzej-roman:
Nie można zabić niewinnego człowieka. Ryzyko śmierci nienarodzonego dziecka jest akceptowalne, gdy podejmuje je się w ramach podjęcia działań na rzecz ratowania jego matki. Nie wolno natomiast bezpośrednio go zabić.