Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +35
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
AntyBohater +594
Juleczki kochają terapię. Oczywiście tak długo jak nie usłyszą w trakcie jej trwania nieprzyjemnej prawdy o sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
Kapela co nie było to jednak taki twardy szczurek i pewnie dużo trenuje. Kaczor pewnie fatalna kondycja i brak obycia na treningach. Kilka razy pobił się na ulicy i myśli, że to starczy.
Co do Olejnika, to już odklejka totalna. Naprawdę to już się włącza Natan, Ferrari i Kasjo mode, ale mówimy o człowieku, który nie umie kompletnie nic. No nie oszukujmy się, Areczek go robi w 10 sekund. Szczekania też było dużo, a finalnie zaraz po walce, ręka przyczepiona, jeszcze najlepiej z przepaską na oczach i rozwiązanymi sznurówkami.
Na minus Maluba, Rogoziński, którego lubię, ale to nie jest format dla niego, no i kompletny burdel z tym bokserem i losowaniami, jakieś monety, papier kamień nożyce, brakowało tylko gry w kółko i krzyżyk albo pojedynku w warcaby.
Konfa na duży plus, kwintesencja frikow, gdzie w dużej mierze to konfy zawsze dowożą, a nie gale.
Panie @Bezi77 proponuję abyście robili PPV na konfy zamiast na galę. Myślę, że zarobek byłby kilkukrotnie wyższy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#primemma #famemma
To albo >Kapela, albo >Mocny, wybierz jedno.
Ok, wygrał z tym pożal się boże Kossakowskim, ale jego menel pod biedronką pobił, to straszny leszcz, no ludzie kochani... dostanie na dziurę xD tym bardziej, że to będzie K1.