Aktywne Wpisy

mickpl +1115
Będzie krótko, bo nie ma co się rozpisywać. Kupiłem mieszkanie i kończę mirkowanie. Było fajnie XD Dzięki.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Shoujiki +60
Nie ma bardziej wnerwiającego youtubera niż ten pyzaty i wiecznie niezadowolony obżartus xD chłop co potrafi zachwycać się kebabem z psa albo pleśniejącą zapiekanką z serem z proszku, ale daj mu do zjedzenia coś co nie jest chemicznie podrasowane w 100% i kosztuje więcej niż 20 pln to zjedzie ci interes ¯\(ツ)/¯ a jego fani podobny poziom, śmianie się z gwiazdek michelin, bo naklejka muala lepsza :DD beka bo Wojek zjadł burgera

źródło: IMG_2209
Pobierz
#pierwszaligastylzycia #mecz #gornikleczna
źródło: temp_file3656045168442075411
PobierzNie wiem czy nie lepsze będzie dla klubu takie katharsis w postaci spadku a za rok budowanie nowego zespołu na awans i może kiedyś Ekstraklasę
Podbeskidzie było zawsze finansowane przez miasto ,ale leży kibicowsko co widać po frekwencji, a jeśli już to masz klimat podobny do tego z meczów repry
Typ kibicow śledzących wyniki na Flashscore co tydzień i marudzących potem
Z kolei w mojej 3 lidze jest klub, który płaci prawie jak w Ekstraklasie i jest na dobrej drodze do awansu. Ciekawe jak potoczą się losy projektu Wieczysta Kraków.