Aktywne Wpisy
sebek_r +359
To, że prawie sto lat temu wydarzył się holocaust, jest dla mnie jeszcze w jakiś sposób zrozumiałe. Pierwszy raz w historii podjęto się eksterminacji ludzi na taką skalę, obieg informacji nie był tak błyskawiczny, ludzie może byli w jakiś sposób "inni". Ale to, że w 2024 roku, po prawie stu latach powtarzania, że nigdy więcej takiego bestialstwa, naród który był obiektem tej masakry robi to samo innemu narodowi, po prostu nie mieści
lubie_pic_kakao +416
Krótki przegląd kłamstw konfiarzy z ostatnich 24h w gorących
Konfiarze: Fajnopolackie media MILCZĄ w sprawie zabicia polskiego wolantariusza.
Rzeczywistość: Wszystkie media o tym mówią.
Konfiarze: Dlaczego Polski rząd ignoruje sprawę???
Rzeczywistość: MSZ zapowiedziało walkę o odszkodowanie.
Konfiarze: JE Bosak jest jedynym politykiem który zareagował w sprawie polskiego wolontariusza.
Rzeczywistość: Wielu polityków z różnych opcji zareagowało. Reakcję MSZ zalinkowałem wyżej, oprócz tego np. Hołownia albo Żukowska.
Konfiarze: Rosja nigdy nie zabiła
Konfiarze: Fajnopolackie media MILCZĄ w sprawie zabicia polskiego wolantariusza.
Rzeczywistość: Wszystkie media o tym mówią.
Konfiarze: Dlaczego Polski rząd ignoruje sprawę???
Rzeczywistość: MSZ zapowiedziało walkę o odszkodowanie.
Konfiarze: JE Bosak jest jedynym politykiem który zareagował w sprawie polskiego wolontariusza.
Rzeczywistość: Wielu polityków z różnych opcji zareagowało. Reakcję MSZ zalinkowałem wyżej, oprócz tego np. Hołownia albo Żukowska.
Konfiarze: Rosja nigdy nie zabiła
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link