Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +101
Najpierw j-----m 5 lat jako konstruktor w korpo i robiłem studia z mechaniki, żeby mieć 5500 brutto, potem stwierdziłem, że tak się nie da i cudem półtora roku temu wskoczyłem do IT (Python+SQL i w pewnym stopniu Kotli), a teraz znowu szykuje się bezrobocie. K---a lvl 27, ostatni raz więcej niż 4 dni wolnego miałem po maturze 7 lat temu i dalej mam g---o w życiu. Przecież to jakiś k---a koszmar, niech
Koksixk +59
#gry #reddeadredemption2
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
Godzina 22:24
Streszczenie dnia:
- Oddanie paliwa na wyrku Mariusza przez Jace.
- Namawianie na #!$%@? przez Helenę aby Jaca poszedł się kopąć pod pretekstem że go nie odbierze i nie pojadą na seksy, prawie to wysłało Jacę ponownie do wanny, jednak nie był w stanie wykonać zadania.
- Jaca narzeka cały dzień, że boli go oczodół oraz lewa ręka. ( Po wczorajszej interwencji polizei, podobno mundurowy z bródką mu #!$%@?ł w windzie)
- Mariusz miał zbyt "ostro" założone kajdanki, po izbie wytrzeźwień boli go pośladek a dokładnie narzeka na ból prawego pośladka dlatego na ten moment siedzi na stołku z poduszką dla komfortu.
- Jaca : Kilkukrotnie oddawnie moczu do pojemników pod stołem ( w tym 1x wąź opuścił komorę i oblał salony)
- Jaca już nie szuka pojemników, oddaje paliwo centralnie do spodni jak widać na zdjęciu, Mariusza niestety to już nawet nie rusza... całe mieszkanie zasikane,zarzygane, francuzy działają... do całkowitego lockdownu pewnie nie daleko :>.
Na ten moment trwa kuvo linia. #patostreamy
Haro?