Aktywne Wpisy
stanley___ +58
biedakwsiowy +9
#kiciochpyta jak to możliwe że mając ponadprzeciętne iq stwierdzone psychiatrycznie przy okazji diagnozy autyzmu mam problem z podstawową matematyką w liceum? testy iq matematyczne idą mi całkiem dobrze, wychodzą mi naprawdę spoko wyniki a na matmie zaćmienie umysłu. Myślałem żeby pójść sobie kiedyś na #politechnika no ale nie pójdę skoro nie kumam matmy. Jak myślicie, jak to możliwe że mając iq wyższe od przeciętnej mam problem z całkowicie przeciętną matematyką w 3
Właśnie Tusk straszy wojną!!!!
https://edition.cnn.com/2024/03/29/europe/poland-tusk-europe-pre-war-russia-ukraine-intl/index.html
„Wojna nie jest już pojęciem z przeszłości. Jest prawdziwa i zaczęło się ponad dwa lata temu. Najbardziej niepokojące w tej chwili jest to, że dosłownie każdy scenariusz jest możliwy. Nie widzieliśmy takiej sytuacji od 1945 roku” – powiedział Tusk w wywiadzie dla niemieckiej gazety „Die Welt”.
Wiem, że to brzmi druzgocąco, szczególnie dla młodszego pokolenia, ale musimy przyzwyczaić się do tego, że rozpoczęła się nowa era: przedwojennej ery. Nie przesadzam, z każdym dniem staje się coraz bardziej jasne.
Żeby nie było ja mówię za siebie, nie zamierzam nawet kiwnąć palcem za ten kraj ani żaden inny, niech bawią się w militaryzm pod przykrywka patriotyzmu!!!!!ヽ( ͠°෴ °)ノ
Niech Glapa, Kaczor, Tusk,Hołownia i ich rodziny zawiją się na front ja tym gardzę i nie zamierzam w tym uczestniczyć
#polityka #sejm #wojsko #rozowepaski
@maximilianan:
to są również jego słowa
Tak w ogóle nieźle peron im odjechał: