Aktywne Wpisy
dajgryza +201
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +38
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
Wrzucam parę przykładów. Wszystko jest wykonane ze ściepek, dawno nie noszone lackowe i skórzane spodnie. Kawałki lustra które wyszlifowałam, jakieś stare kamienie, pourywane części po starej biżuterii z lumpeksów. Każdy naszyjnik zaplatam, jako baza wewnętrzna służą mi stare, nie noszone dredy lub kabelki.
#jagooart #chwalesie #tworczoscwlasna #bizuteria #diy #rekodzielo #recykling
edyta: ostatni z lewej - nietoperka bym wywalił, za dużo, ale to IMHO( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jagoo: znam ten ból, choć z jakimkolwiek art-em nie mam nic wspólnego - można dopracowywać w nieskończoność. Nauczyłem się dawać sobie czas i po tym czasie odpuszczać, ale to nie jest łatwe(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Jagoo: i takie powinny zostać: niedokończone, zostawiające pole dla "nosiciela" do własnych interpretacji, niedokończone. Ale, j/w, to przychodzi z czasem. Btw 5 plusów na nocnej to niezły wynik, ale się nie zachłyśnij( ͡° ͜ʖ ͡°)