Aktywne Wpisy
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
wonsz1 +510
Cos cicho o #kogeneracja
zerkam na wykres a tu od miesiąca spadki.
U
Czekam do otwarcia oficjalnego tego bloykugrzewczego i do zakończenia tej absurdalnej sytuacji z dopłatami do ciepła dla odbiorców indywidualnych to że kurs porzuca między czasie jest bez znaczenia
Ps. Jasne wolał bym żeby rosło bez końca ale no cóż chyba nie będzie mi to dane więc muszę się z tym
Niech buja, będzie więcej czasu na zbieranie bo perspektywy są dobre.