@dreaper: hah, kicz over 9000, jednakże... mimo, iż przekonuje mnie nieco bardziej niż poprzedni kawałek, to wciąż taka muzyka wywierca mi dziurę w trzewiach ;_; :D
@WenerycznaPrzygoda: (#) muzyka czy śpiew? nie wszystko musi się każdemu podobać, może był to zamysł artystyczny, a może to efekt niezamierzony, tego nie wie nikt :)
@dreaper: tekst i śpiew do mnie kompletnie nie przemawiają... podkład jeszcze w tłoku ujdzie :) a i pewnie, tyle ile jest głów, tyle jest różnych zdań, stąd moja opinia - która jest tutaj skrajnie subiektywna - pozostanie tylko i wyłącznie moim własnym odczuciem :D więc nie neguję ani nie piętnuję nikogo, kto takiej muzyki słucha :-)
@WenerycznaPrzygoda: (#) w zasadzie nie wiem czy ktoś słucha tego na co dzień, ale od czasu do czasu można przesłuchać, albo chociaż parę razy z ciekawości.
@dreaper: no cóż... :D znam ludzi, którzy słuchają na co dzień disco polo najgorszej kategorii, więc nie zdziwiłbym się, gdyby znalazły się osoby, które słuchają czegoś takiego systematycznie
@WenerycznaPrzygoda: (#) jak na razie są dwie piosenki i jakaś #!$%@? wersja niby live, na której w ogóle testu nie słychać, chociaż może to i lepiej :D
Czy ktoś z Was rozważał kiedyś wstąpienie w szeregi międzynarodowego legionu obrony Ukrainy? W sumie to mam przeszkolenie wojskowe, gdybym nie miał kredytu na mieszkanie i byłbym kawalerem, to może bym się skusił XD pod warunkiem akceptacji ze strony MON.
#muzyka