Wpis z mikrobloga

• 11
@Rosalinea: ja mam nadzieję, że Antek zostanie. Osobiście wolę jego niż Bartka. W ogóle nie rozumiem, czemu oni nie rozważają wywalenia Jędrka. Przecież nawet nie zauwazyliby, że go nie ma w hotelu.
  • Odpowiedz
@ika_: nie do końca ufam MotoMoto, nie wiem czy rzeczywiście podejdzie do Domi. Chciał się pozbyć dzbAntka z zazdrości o Dominikę, ale ….. chyba mniej zależy mu na Patyczaku i Kubie i ostatecznie dużo zależy też od blokady pary.
  • Odpowiedz
@Rosalinea: tak, myślę właśnie o blokadzie. No nie podejrzewam ich, że wykombinują coś innego. Jessi dziewczynom na złość nie zrobi, a Domi zostanie tak czy inaczej. Szkoda bo znowu będzie w friendzonie się bujać
  • Odpowiedz
@ika_: może być zaskoczenie bo Antek powiedział do Bartka cos o przysłudze za przysługę... więc może Bartkowi się to będzie opłacać by mu pomóc zostać ??
  • Odpowiedz
@am-elle: myślę, że decydującą rolę odegrają Jess i Kuba. Jeśli nie zablokują Antka i Domi to Bartek z immunitetem mimo wszystko podejdzie do Luizy. Wtedy myślę, że Domi jeśli miałaby wybierać to postawi na Antka.
  • Odpowiedz
tak, też tak myślę, bo jeśli Bartek wybierze jednak Luizę, to zrobi przysługę Antkowi i Dominika będzie mogła Antka uratować. Wtedy nawet jeśli by wybrała Daniela to Bartek jest czysty, mało tego może dogadać się z Antkiem w myśl powiedzenia przyjaciół miej blisko... wrogów jeszcze bliżej, Bartek mówił coś że uważa Antka za konkurencję. Dlatego nie zdziwię się jak Bartek da Antkowi szansę na zostanie (zakładając że Jessi i Kuba ich nie
  • Odpowiedz