Aktywne Wpisy

pss8888 +566
#biedronka #zakupy #gorzkiezale #takaprawda
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)

źródło: temp_file3384769352359104044
Pobierz
Essapierds2007 +40
Śmieszne jest to, że ludzie są oburzeni, że chcą wprowadzić sprawdzanie prawa jazdy podczas tankowania, a tymczasem nie są oburzeni tym że za dynamiczne ruszenie spod świateł mogą trafić do więzienia.
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Myślę o zabookowaniu hotelu około 5km od atrakcji tj. Fontanna etc - niby 2km do centrum.
Czy taka lokalizacja mocno może mi zepsuć city break, czy jednak autobusami szybko się dojedzie bo całkiem rozsądnej cenie?
Plus mam pytanie jak wygląda kwestia komunikacji miejskiej. Są jakieś karty, które warto wykupić, aby mieć tańsze przejazdy niż kupowanie pojedyńczych biletów? #rzym #citybreak #wlochy #italy #roma #wczasy
źródło: wlochy_49_90316_122144_1000x1000
PobierzZimnawo będzie jeszcze w Marcu :D
Wynajęcie hotelu dalej, taniej, spowoduje, że zapłacisz za to czasem dojazdu.
W ścisłym centrum jest tyle ciekawych rzeczy, że przez kilka dni nie będziesz się nudzić