Aktywne Wpisy
Anacron +220
Słowo na niedzielę.
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Stgx +433
Przy całej mojej pogardzie do Kaczyńskiego i PiSu, #!$%@?ąc też od tego, kto akurat jest przesłuchiwany, wszystkim w tej komisji wydaje się, że tak się prowadzi przesłuchania.
Z chamstwem, butą, pogardą i nie da się na spokojnie, bez docinek inwektyw i kulturalnie.
Oni chyba bardziej liczą na to, że później będą mogli na tłiterku i fejsbuczku się pokazać, jacy to oni są bezwzględni i dociekliwi i jak to przycisnęli świadka do muru.
Mnie to niesamowicie #!$%@?. Co za szambo.
Komentarz usunięty przez moderatora
Wystarczy że raz zwróciłem uwagę na ogólne chamstwo tej komisji to już jeb, trol Mateckiego.
No posłuchajcie sobie tego #!$%@? w tej komisji.
Te kmioty z PiSu nadały ton a reszta się w niego idealnie wpisała.