O hui, ale agresywne są te zbiorki Greenpeace. Z ciekawości zatrzymałem się pogadać z gościem szukającym sponsorów na mogilskim - wszystko ładnie, pięknie, park narodowy #ratuj. I cyk, dokument upoważniający do pobierania określonej kwoty co miesiąc z twojego konta bankowego do podpisania na ulicy #pikatchuface. Mowie dziękuję, zegnam, nie podpisuje takich rzeczy po 5minutach rozmowy. Potem sprawdzam na szybko w Googlach ile zarabiają fundraiserzy Greenpeace - 30pln/h netto, dodatkowo maja premie za skuteczność. Rekordziści wyciągają niby ponad 10k wg wujka Google. Fajna ta ekologia xD
Czyli można sobie fundraisera wziąć na utrzymanie robiąc cykliczny przelew 40pln. Jacyś chętni?
+bonus, z filmiku możecie się dowiedzieć jak patriarchat unicestwia nasza planetę.
Znacie jakieś aplikacje do robienia gifów? Jakieś g---o zainstalowałem na próbę i pełno klikania by zrobić gifa. To tak, to mnie się nie chce #android #aplikacje
Czyli można sobie fundraisera wziąć na utrzymanie robiąc cykliczny przelew 40pln. Jacyś chętni?
+bonus, z filmiku możecie się dowiedzieć jak patriarchat unicestwia nasza planetę.
#krakow #greenpeace