Aktywne Wpisy

michalxd21 +109
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Karolya +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file1732737162229235348
PobierzSamo urządzenie spoko, jak ktoś chce niech sobie kupuje (chociaż Lidlomix wydaje się byc dużo tańszą opcją). Tylko ta sekta termimiksiar i konsultantek wydaje się być jakąś patologią.
Małgorzata Brzózka-Mika - profil napchany prośbami o zaproszenie na prezentację thermomixa xD
Sylwia Sławkowska - handluje thermomixami i kandyduje do rady miasta z ramienia KO (ciekawe jaki ma program? Thermomix w każdej szkole?)
Ech bronią swojego interesu co się dziwicie :)
PS. Ogólnie wszystkie osoby, które tam się prują to przedstawiciele handlowi tego MLMowego tworu jakim jest Vorwerk :) obstawiam że ten sklep robi tak, że mają
Musisz wrzucić tylko małe ziemniaki bo większe na pół trzeba, a po całej tej operacji wyglądają jak spiłowane kulki do toczenia po mieszkaniu #pdk XD
Tragedia jest, specjalna szpatułka do czyszczenia, specjalna miseczka do
Teraz widzę że takich stron jest sporo np:
https://unigastro.pl/product-pol-45322-Robot-kuchenny-Thermomix-TM6-1500W-Cookido-na-6-miesiecy-TYLKO-FAKTURA-VAT.html?text=Thermomix+TM6