Wpis z mikrobloga

@qew12: Nigdy mi to do głowy nie przyszło.
W sumie w smaku groszek nijaki także nie wiem czy to jakieś walory smakowe wnosi ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Soothsayer: zalezy co jest w lodowce to się to wrzuca.
ludzie teraz strasznie wybrzydzają, jakieś pruderie kulinarne.
a prawda jest taka że jak teraz sie podniecamy pizzą, to oni na nia wrzucali to co mieli pod ręką.
a teraz jeden z drugim bedzie zabranial i mowil ze to nie jest danie koszerne
DO GUŁAGU
  • Odpowiedz
@qew12: w daniach indyjskich spotkałem się z mieszaniem sosu pomidorowego i zielonego groszku i powiem szczerze, że to pasuje, ale chyba właśnie bardziej w orientalnej kuchni niż śródziemnomorskiej
  • Odpowiedz
@qew12: przyznam, że jak robię legitne spaghetti bolognese to robię legitne, ale czasami ładuję do tego sosu co mi zostało, czyli np paprykę, pieczarki. Groszku jeszcze nie wrzucałem, ale gdzieś jadłem takie coś i było spoko. Jak sos dobry, to można tam i parówki wrzucić i będzie smaczne.
  • Odpowiedz
  • 1
@qew12 chory, obrzydliwy pomysł. Pewnie tym karmią w psychuszce żeby sprawdzić reakcję, jak się buntujesz i nie chcesz jeść tego gówna to jesteś zdrowy i cię wypuszczają. a jak zjesz to nadal jesteś wariat
  • Odpowiedz