Aktywne Wpisy
cordianss +6
Dymy kończą się tam, gdzie komuś może stać się realna krzywda. To co zrobił Tyburski były bardzo niebezpieczne i jako koneserowi patologi jest mi smutno. Należy to potępić.
#famemma
#famemma
Krzysio_misio12 +15
#!$%@? jak można tak się zapuścić w młodym wieku, coś obrzydliwego
Tlusci ludzie są w #!$%@? obleśni
#famemma
Tlusci ludzie są w #!$%@? obleśni
#famemma
Komentarz usunięty przez autora
Temp w okolicy steka czyli 52-60C, czas 15-60 min
Samą pierś można nawet w trochę niższej temperaturze 58-60. Ludzie się trzymają 65 bo ślepo naśladują zalecenia na temat temperatury zabijającej bakterie. W 65 campylobacter i salmonella giną natychmiast, ale w sous vide nie gotujesz chwilę tylko całe godziny więc temperatura nie musi być tak wysoka.
W