Wpis z mikrobloga

Siemanko, dostałam niedawno takiego SMS od #a2mobile : "Informujemy, ze z dniem 29.03.2024r. z Oferty Promocyjnej "Niewyczerpalne Pakiety" usuniety zostanie Pakiet Spolecznosciowy. W przypadku braku akceptacji zmian moga Panstwo wypowiedziec umowe.
Szczegolowe informacje dostepne sa w komunikacie: https://a2mobile.pl/documents/komunikat.pdf
Nie wiem nawet czy to jakiś SPAM (a jeśli chodzi o komunikat na ich stronie pozostawia wiele do życzenia). Nie wiem, czy spodziewać się jakichś podwyżek w ramach korzystania z sociali w Polsce/za granicą? () Prawdę mówiąc jest to dla mnie niejasne i może jakiś dobry Mirek, który też dostał taki komunikat - lepiej ogarnia temat. Dzięki z góry za pomoc.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mother_of_king
No to k---a zadzwoń do nich i tyle. Od tego tam przecież są. Nawet jak jesteś spierdon, to się nie ma co stresować, tylko poczekać aż będziesz sam w domu, przemyśleć kilka pytań, walnąć herbatę na odwagę i dzwonić. Jak ci się głos złamie to też nic nie szkodzi.
I na twoim miejscu bym się pospieszył, bo w takich sprawach bardzo często wypowiedzenie ma skutek dopiero na koniec danego miesiąca
  • Odpowiedz