Aktywne Wpisy
xBURNx +168
Rzadko się tu udzielam ale jest nocna, proszę o wsparcie. Siostra jest w szpitalu po wypadku jako pasażer, przeżywam to niesamowicie. Jest w śpiączce, ma liczne zĺamania miednicy, uszkodzoną śledzione, wątrobę, i nerkę (╥﹏╥) po prostu czułem że muszę jej to napisać, najprawdopodobniej nie pamięta wypadku
Kagernak +35
Szczegolowe informacje dostepne sa w komunikacie: https://a2mobile.pl/documents/komunikat.pdf
Nie wiem nawet czy to jakiś SPAM (a jeśli chodzi o komunikat na ich stronie pozostawia wiele do życzenia). Nie wiem, czy spodziewać się jakichś podwyżek w ramach korzystania z sociali w Polsce/za granicą? (・へ・) Prawdę mówiąc jest to dla mnie niejasne i może jakiś dobry Mirek, który też dostał taki komunikat - lepiej ogarnia temat. Dzięki z góry za pomoc.
No to k---a zadzwoń do nich i tyle. Od tego tam przecież są. Nawet jak jesteś spierdon, to się nie ma co stresować, tylko poczekać aż będziesz sam w domu, przemyśleć kilka pytań, walnąć herbatę na odwagę i dzwonić. Jak ci się głos złamie to też nic nie szkodzi.
I na twoim miejscu bym się pospieszył, bo w takich sprawach bardzo często wypowiedzenie ma skutek dopiero na koniec danego miesiąca
Czuję się zrobiony w c---a. Ja tu jestem coachem od motywacji i r------------a trudności życia codziennego, a nie jakimś Oskarem z infolinii czy obsługi klienta