Aktywne Wpisy
MisterMinister +2096
Właśnie zadałem pytanie do UOKIK odnośnie terminologii używanej przez serwisy wypożyczające gry na licencji na czas nieokreślony (steam). Mianowicie czy w przypadku gdy nie jesteśmy faktycznym właścicielem licencji na daną kopię to czy sklep ma prawo wykorzystywać taką terminologię (zakup, sprzedaż, kupno). Ostatnio czytałem artykuł gdzie steam jawnie potwierdził że konto i licencje nie podlegają dziedziczeniu, co według mnie jest sprzeczne z terminem zakup, ponieważ zakup wiąże się z prawem do posiadania,
ZdrowaPianka_pl +55
Kochane Mirki i Mirabelki!
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
Gniot 1087
Gapa przez całego Gniota pokazuje, jak zrobił się w uja, bo nie rozkminił trasy przemarszu parady dinozaurów i nie może bzyknąć motorkiem, kiedy by chciał tej wolności skosztować oraz ładuje mniej Cambodiji, bo jutro staje się"porządnym" opiekunem córki znajomej trarogu, tj. JunQ. Czyżby sprządniał, xD nam Gapcio?
Nic bardziej mylnego, bo to, co widzimy na jego gniotach, to nie jest jego prawdziwe życie, xD
@Vendigoo: w planach na 100% ma głównie picie do odcięcia, więc codziennie go skrupulatnie realizuje