@Mehgods: pytam bo koparke mam teraz 11km od siebie i jak ją przekonfiguruje i się zwiesi to mi się jakoś nie uśmiecha jechać i ją resetować, a na przetaktowanie rdzeni moje XFXy są wrażliwe niestety :( , zasranawiają mnie różnice w diff'ach między twoim a moim poolem
#keccak #sha3 #kryptowaluty
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@maxPL: galleon @wyngiel:
@NUTZ: no niestety
@ghost12:
setx GPUMAXALLOCPERCENT 100
setx GPUUSESYNCOBJECTS 1
cgminer.exe --keccak -o stratum+tcp://erebor.dwarfpool.com:3343 -u xx -p password --gpu-memclock 1000 -I 14 --gpu-engine 1150 --temp-target 68 --gpu-fan 90,64 --gpu-powertune 20
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer.exe --keccak -o stratum+tcp://erebor.dwarfpool.com:3343 -u GSdkLYvE3Q6175wmQEnUHbmfdXgzuCKaXT -p password --gpu-memclock 1000 -I 14 --gpu-engine 1150 --temp-target 68 --gpu-fan 90,64 --gpu-powertune 20
a miałem do 1440kh/s
ale to różnie bywa zależy od danej karty i firmy
@Mehgods: pytam bo koparke mam teraz 11km od siebie i jak ją przekonfiguruje i się zwiesi to mi się jakoś nie uśmiecha jechać i ją resetować, a na przetaktowanie rdzeni moje XFXy są wrażliwe niestety :( , zasranawiają mnie różnice w diff'ach między twoim a moim poolem
Ogólnie obniżyć taktowanie pamięci jak najniżej, a rdzeń jak najwyżej. Ja na razie na pamięciach nie zszedłem niżej niż 1000Mh, ale będę kombinował
u mnie diff 382