Wpis z mikrobloga

#bitcoin
2 tygodnie temu zjeby kwiczały ze koniec bo spadlo 10k xD prosze bardzo, zjeby zostaly na peronie, lecimy dalej
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gosciu82: rzeczywiście, od początku roku bitek jest na plus jakieś 10%. Rynek akcji rzadko kiedy robi 10% w póltora miesiąca.
DO tego zeszły rok był bardzo dobry, bo ze 100% na plus jeśli dobrze pamiętam. Inwestorzy w bitcoina powinni być dziś zadowoleni.
  • Odpowiedz
  • 1
@laporte: ja jestem i to sporo... natomaist po prostu zwracam uwage na fakt ze tu zawsze jest kwik jak jest korekta o 10-20% ze to juz koniec po czym Ci sami ludzie potem narzekaja ze nie kupili i srają na tagu jakies gowno
  • Odpowiedz
@gosciu82: Walić ich, specyfika tego tagu, 75% ludzi razem inwestuje w krypto i wspólnie się cieszy z zysków + 25% zjebów którzy się cieszą jak inni tracą, jak to nawet nie są ich pieniądze ¯\(ツ)/¯ Ale to życie natychmiast weryfikuje, bo ci pozytywni ludzie co się wspólnie cieszą zyskują, a zjeby są coraz bardziej #!$%@? i zgorzkniałe
  • Odpowiedz
@gosciu82: hehe, dokładnie, ja to ziewam na te spadki i wzrosty, wcześniejsze cykle to była jazda bez trzymanki, korekta 20% czy wzrost 20% nie wywołuje we mnie emocji, kto był na rynku kiedyś ten wie
  • Odpowiedz