Wpis z mikrobloga

Bo teraz, jako świadoma istota sam decyduję czy podejmę ryzyko choroby, żeby przeżyć jeszcze coś fajnego, rozwijać się i być szczęśliwym.
  • Odpowiedz
@madry_i_mieciutki: Może dlatego dziecko mogło mieć #!$%@??

Wogule to gdzie jest mój ojciec...to pytanie

Raz na jakiś czas zadawała mi któraś z panien

Samiec zawsze podobno wdaje się w ojca

Mówią on zostawił to Ty też będziesz odtrącać

• Odpowiedz
@madry_i_mieciutki: Nie. Tłumaczyć sobie strach przed założeniem rodziny. Strach spowodowany własnymi przeżyciami. Boi się, że zgotowałby swojemu dziecku to samo co zgotował mu jego ojciec. Nie był gotowy i wybrał takie rozwiązanie. Mógł to zupełnie pominąć i nie nawijać o usunięciu tego dziecka, jednak to zrobił. Tak robi dorosły człowiek.

A gdzie tu masz coś wspomniane o tym, że nie wziął odpowiedzialności za ten czyn?
  • Odpowiedz
@donOGR: odpowiedzialność to takie coś, że jak lubujesz się w przygodnym seksie i wpadniesz, to nie skrobiesz dziecka tylko stajesz się mężczyzną. Wybacz, ale w moim systemie wartości aborcja stosowana jako antykoncepcja to zło i tyle.
  • Odpowiedz
@madry_i_mieciutki: Widać miał swoje powody dla których to zrobił. Jest to ciężka decyzja. Sam nie wiem, czy potrafiłbym coś takiego zrobić. Najlepiej sam się go spytaj, na koncercie, albo gdy go spotkasz.
  • Odpowiedz
@donOGR: a myślisz, że mnie jakoś specjalnie obchodzą jego powody? W wywiadzie mówił, że uznali, że i on i ta dziewczyna nie są gotowi na bycie rodzicami i nie są w stanie stworzyć szczęśliwej rodziny- on nie byłby szczęśliwy, więc wyskrobał. Super powód XD
  • Odpowiedz