Aktywne Wpisy
Wiskoler_double +763
WielkiNos +84
Nie wiem po co lewactwo walczy o aborcję jak niedługo tak obrzydzą ludziom seks, że ci go nie będą chcieli w ogóle uprawiać. Okazuje się, że nawet założenie dla faceta bielizny erotycznej, która służy tylko do seksu, bo raczej nikt na co dzień nie chodzi w majtkach z dziurą w kroku, nie jest wyrażeniem zgody na seks. Niedługo ludzie będą podpisywać umowę na stosunek w 2 egzemplarzach po jednym dla każdej ze
Nie wiem czy postąpiłem właściwie.
Jestem pierwszy raz w nowej pracy w dużym mieście i to w biurowcu. Pracuję ok 2 tygodnie jako sekretarz (sekretarka) handlowca, ale na razie tylko wydzwaniam.
W niedzielę byli u mnie rodzice, przywieźli mi skrzynkę jabłek. Te jabłka okazaly się średnio świeże, a sam nie przejem, przecież ich nie wywalę. Wykoncypowałem sobie, że zabiorę je do pracy i rozdam. Raz nie zmarnują się owoce, dwa miło sobie inni o mnie pomyślą. Tak zrobiłem, przpakowalem je w dużą torbę z Lidla taką mocną za 5zl. I teraz pytanie, bo chyba się wygłupiłem. W pracy obszedłem dosłownie wszystkie biurka na trzech open spejsach i na każdym położyłem jabłko, tak bez pytania, jak ktoś akurat siedział, wtedy mówiłem "dobre jablko, mam cały worek a sam nie zjem". Niektórych to bardzo rozbawiło i podnieśli się z biurek, przyłączyli się do mnie, znaczy szli za mną do innych open spejsów i z rozbawieniem patrzyli jak rozdaję jabłka, ogólnie sporo ludzi się śmiało, zaczynało mi być głupio a została jeszcze jedna sala. Ktoś zażartował że zamawiał koks i dziwki a nie jabłka, żebym się wrócił po koke i litra czystej, znowu wszyscy w śmiech a ja już czerowny na gębie. Potem okazało się, że te jabłka były bardziej nieświeże niż myślałem, bo sporo z nich wylądowało w koszach a inne wróciły na moje biurko ( ͡° ʖ̯ ͡°) siedzę od 15 i nie wiem, co zrobić. Co o tym myślicie?
#korposwiat #pasta