Aktywne Wpisy
BurzaGrzybStrusJaja +1400
Znalezisko o zawiadomieniu CBA w sprawie dopłat do kredytów usunięte z wykopu!
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
prawiczek92 +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Jestes za?
Mam nadzieję,że 800+ w końcu się skończy.
To że masz dzieci i patrzysz na bezdzietnych
Wiek emerytalny zrównać dla wszystkich (niezależnie od płci czy zawodu), a rodzicom pomagać w inny sposób:
- darmowe żłobki i przedszkola
- likwidacja 500/800+ i wprowadzenie ulgi podatkowej na dzieci (nie pracujesz = nie korzystasz)
- zaliczanie do stażu emerytalnego wszystkich L4, wychowawczych, macierzyńskich, rodzicielskich czy co
@stempien666: z tą różnicą, że jedna z tych grup ma prawo, żeby się tak czuć, podczas kiedy druga marnuje zasoby społeczeństwa na którym żeruje, nie dając nic w zamian i niszcząc demografię kraju.
Czasem trzeba popatrzyć trochę dalej niż na czubek