Wpis z mikrobloga

Byłem w zoologicznym po żarcie do pająka. Wszedłem patrze się przy tych klatkach i podchodzi Pani:

-Dzień dobry, czy moge w czymś pomóc?

-Tak, chciałbym jakieś małe myszki, ale nie widze za bardzo

-O tutaj są. Ale takie większe, już wyrośnięte to nie trzeba się będzie nimi tak bardzo opiekować.

Teraz wchodzi tekst zabójca

-Ale ja chciałem dla pająka, a takiej dużej to nie da rady xD

Spojrzała na mnie wzrokiem jak bym jej córke zabił, morda czerwona jakby gnój cały dzień widłami przerzucała i tekst:

-Prosze natychmiast stąd wyjść

Nawet nie protestowałem :-D

#coolstory #truestory #pajaki #heheszki

Bobas - Byłem w zoologicznym po żarcie do pająka. Wszedłem patrze się przy tych klatk...

źródło: comment_DCvFGEkhz4FU0xtFLhq5KskfywDim6SS.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
Teraz wchodzi tekst zabójca

windowsphone krul a andorid gówno

Spojrzała na mnie wzrokiem jak bym jej córke zabił, morda czerwona jakby gnój cały dzień widłami przerzucała i tekst:

-Prosze natychmiast stąd wyjść
  • Odpowiedz
@Bobas: Ale chodziło o to że nie wolno karmić bo zarazki czy tam bakterie i ryzyko uszkodzenia swojego pupila. Mysz może też nieźle nabałaganić .
  • Odpowiedz
@Bobas: Nie zrozumiałeś. Nie masz odpowiedniej wiedzy. Tak, hejtuje wszystkich, którzy karmią pająki kręgowcami, bo 1. karmówka się męczy (to nie wąż, że zaraz udusi albo zabije siłą jadu), 2. ptasznik może ucierpieć i być uszkodzonym albo zabitym przez gryzonia, 3. pająki nie przyswajają wapnia, co może być złe w skutkach. Dokształć się i kup sobie świerszcze.
  • Odpowiedz
@Bobas: Coś naturalnego środowiska u ptasznika trzymanego od L1 w terrarium ##!$%@?. Jeśli zdjęcie jest aktualne, to nie jest dorosły, więc jeszcze trochę pożyje. Ale w takim wypadku weź go wyślij samolotem do Ameryki Południowej, niech biedak przed śmiercią pozna naturalne środowisko.
  • Odpowiedz
@Bobas: mi ostatnio hodowla karmówki padła i też leciałem do jednego sklepu, nie było, i wchodze z kumplem do drugiego, pytam a ona mi mówi, że tak rzadko ktoś o to pyta, że nie ma tego. No to kumpel mówi, żebym chomika mu wziął, ale sprzedawczyni się pośmiała, że to nie na karmę i tyle, bez oburzania o nie wiadomo co ;)

Ale muszę szybko coś załatwić bo mi zdechnie :D
  • Odpowiedz