Aktywne Wpisy
kontodlabeki +109
chłop doda zdjecie klaty: ok
ja dałam kawałek kolana i to ubranego i jestem atencyjnym szonem, eh wykopki co mam powiedzieć, żałośni jesteście ogółem
ja dałam kawałek kolana i to ubranego i jestem atencyjnym szonem, eh wykopki co mam powiedzieć, żałośni jesteście ogółem
ProDziekan69 +2
Czy ktoś z was trzyma samochód o wartości 110k + pod „chmurką” ? Nie będę płacił deweloperowi 40k za parking podziemny, nie #!$%@? mnie jeszcze . #samochody #nieruchomosci #audi
1. Wykopki żyją w bańce w której jak nie jesteś fanem Tuska i koalicji - jesteś PiSowcem albo chociaż ruskim agentem.
2. Zakrzywiają rzeczywistość twierdząc, że bardziej niewygodne pytania dostał Tusk w swoim ustawionym wywiadzie TV.
Co do samego wywiadu, był on trochę nudny, ale rozmowa odbywała się na jakimś poziomie, co się bardzo rzadko zdarza podczas wywiadów z polskimi politykami. Stano się ubrał jakby do szwagra szedł szafę skręcać no i większość czasu siedział jak mysz pod miotłą. Dla regularnych widzów Stana to było do przewidzenia, że odda kontrolę nad wywiadem Mazurkowi, który ma znacznie większe pojęcie o polityce od niego. Jednak z gorących można się dowiedzieć, że Mazurek na pewno gardzi Stanowskim xD
Cały czas chcę wierzyć, że Ci wszyscy ortodoksyjni fani Tuska tutaj to opłacone trolle, bo jeśli ludzie są tak głupi to nie ma nadziei dla tego kraju.
#kanalzero #polityka
Pewnie podważał wyrok. Stworzyć prawo a później gdy nie działa na Twoją korzyść mówić że jest złe