Aktywne Wpisy
blackghost +15
Mam pytanie do 30 Latków plus. Co robiliście do tej pory że nie macie nawet mikro kawalerki?
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jadąc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że ciężko że się nie da ale wycieczka co roku musi
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jadąc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że ciężko że się nie da ale wycieczka co roku musi
choosewisely +1325
Uszanowanko,
W związku z tym, że dziś odbiła mi kolba i kupiłem 100 zakładów #lotto ogłaszam #rozdajo. Jeśli wygram cokolwiek to rozlosuję wśród plusujących 1 mirasa lub mirabelkę która otrzyma 10% wygranej.
Dla ciekawskich po dzisiejszym losowaniu przedstawię wam czy cokolwiek trafiłem i jak wyglądała stopa zwrotu.
Zielonki i deweloperuchy, którym wiecznie mało nie biorą udziału.
Zostaw plusika i podaruj sobie szansę na luksusowe święta już dziś
W związku z tym, że dziś odbiła mi kolba i kupiłem 100 zakładów #lotto ogłaszam #rozdajo. Jeśli wygram cokolwiek to rozlosuję wśród plusujących 1 mirasa lub mirabelkę która otrzyma 10% wygranej.
Dla ciekawskich po dzisiejszym losowaniu przedstawię wam czy cokolwiek trafiłem i jak wyglądała stopa zwrotu.
Zielonki i deweloperuchy, którym wiecznie mało nie biorą udziału.
Zostaw plusika i podaruj sobie szansę na luksusowe święta już dziś

źródło: image_picker_C14B5E21-6DA8-4034-B4CB-30DC7227D47D-513-000000C46955AD6C
Pobierz
#polityka #sondaz #wyboryprezydenckie2025 #sejm
źródło: 7f87e2713d3832edf57c1958532855f2b0f4ca28ac030d1cc2f293877fc2ce9e
PobierzAnyway, warto zwrócić uwagę na zmiany w porównaniu do poprzedniego sondażu. Trzaskowski stracił aż 8,8 pkt proc., Morawiecki nieco mniej, bo 5 pkt proc. Na fali wznoszącej jest Hołownia, który zyskał 12,9 pkt proc.
@Koziom TD na 90% wystawi tylko Hołownie. Kosiniak już raz się chyba do Hołowni zwracał przyszły prezydencie i ma pewnie PTSD po poprzednich wyborach xD
Predzej od razu beda robic kampanie Trzaskowskiemu, w zamian za "miejsca" w otoczeniu Prezydenta.
Wowczas faktycznie moze bylaby II tura bez kandydata PiSu.
Ale realnie jednak PiS pewnie wprowadzi kandydata do II tury, tam zmierzy sie z Trzaskowskim.
Zakladam ze sie ogarna i dobrze to dogadaja i rozegraja.
Jego przejscie teraz do II tury to ryyzko ze wygra kandydat pisu, bo zgarnie wiecej glosow konserwatystow, a liberalni i lewicowi wyborcy nie pojda na II tura wowczas.
I jak pislaem lewicowi wyborcy zwyczjanie nie pojda glosowac na Holownie, niezaleznie od ich partii. Ale i tu, Holownia ostatnio nie poparl Trzaskowskiego i tu w rzie czego, raczej bedzie to samo ze strony Trzaskowskiego teraz.
Zreszta do prezydenckich daleko, poki co czas na samorzadowe i do PE.