Aktywne Wpisy
WielkiNos +464
Dzieci bawiły się na kempingu w Karwieńskich Błotach. W pewnym momencie z jednej z przyczep wydostał się pitbullopodobny pies i zaczął biec w ich kierunku. Matka głośno krzyknęła żeby odwrócić uwagę psa. Dzieci uciekły, ale pitbull rzucił się na kobietę. Poprzegryzał jej ścięgna i mięśnie rąk, zgryzł tak, że nie wiadomo czy kiedykolwiek odzyska pełną sprawność.
Psiara: ludzie powinni się zachowywać, a nie biegać i krzyczeć, bo to działa na psy jak
Psiara: ludzie powinni się zachowywać, a nie biegać i krzyczeć, bo to działa na psy jak
rio574 +701
Wykopek wrzucił to znalezisko https://wykop.pl/link/7351837/kierowca-pedofil-na-obozie-dla-dzieci-list-gonczy-za-wojciechem-bednarskim/najnowsze dotyczyło poszukiwanego pdf'a. Został niemal natychmiast zlokalizowany przez Mirasów z tagu #raportzpanstwasrodka . Majtas się wygodnie urządził bratając i imprezując z jednym z patostreamerów w Kambodży, który teraz próbuje sobie przypisać sobie wykrycie , miejsca pobytu ściganego pedofila.
To goowno prawda, to Wykopki odegrały tu główną rolę.
#csiwykop #pedofilia #policja #przestepczosc #wykop #raportzpanstwasrodka
Jeszcze ten Klapek się przykleszczył do tego wszystkiego.
Było by uczciwie powiedzieć u siebie na gniotach że to wyszło z wykopu no ale po co?
Grażynki pod gniotem Gapy przypisują wszystko jemu:)
Sam ich zreszta notorycznie zaprasza do Kambodzy.
Co zreszta sam reklamuje i dokumentuje na platformie YouTube. Na kanale "Raport z
@ptakdodo: No ale co, wpiszecie sobie zasługi do CV? Jakiś patus może sobie #!$%@?ć, że jest królową Wielkiej Brytanii. Nie ma to znaczenia za bardzo, pedofil zlokalizowany i podejrzewam zgłoszony a to najważniejsze.
@gryyyn: Tak, do Twojego
Zgadza się najważniejsze, ale jak by ktoś nie skojarzył, inni nie podchwycili to majciarz byłby niezlokalizowany i nadal by sobie hulał. Nieprawdaż?
I tym jest ten wpis, a Tobie co nie pasuje?
Połowa wpisu jest o tym, że patus coś tam sobie #!$%@?ł. Więc odpowiadam, że to jest absolutnie bez znaczenia. A ciebie co boli, że od razu odpowiadasz agresywnie jak jakiś patus?
@gryyyn: Ja agresywnie? To może jak Ty rozpocząłeś swój wpis
Bardzo pokojowo i bez krzty agresji i jakże kulturalnie. I Ty mnie od
@gryyyn: Wzajemnie
Jak dla mnie to sarkastycznie, a sarkazm jak najbardziej