Aktywne Wpisy
stanley___ +99
dariusz_94 +3341
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej ławeczce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
mam w domu takie wiekowe audio 2.1 Denona S-101. Poszukuję do tego bluetooth, bo nowy telefon niema już Jacka. Czy takie xduoo xq-50 będzie dobre? Ew coś innego polecacie?
https://allegro.pl/oferta/xduoo-xq-50-pro-2-bluetooth-5-1-aptx-hd-ldac-aac-14017206245
Do glosnikow w warsztacie mam znowu jakiegos chinczyka - Mozos b2. Tanie i dobre w sumie. Tyle ze w glosnikach mam eq, to sobie moge dostroic. Sam sterownik jest