Aktywne Wpisy
jacobfcb +1
Siemka. Pytanie do samochodowych Geeków.
Które auto byście wybrali i dlaczego?
VW Passat 2024, 1.5 150KM TSi
Skoda Superb 2024, 1.5 150 KM TSi
Lexus ES300h 2024, 2.5 218 KM Hybryda
Auto
Które auto byście wybrali i dlaczego?
VW Passat 2024, 1.5 150KM TSi
Skoda Superb 2024, 1.5 150 KM TSi
Lexus ES300h 2024, 2.5 218 KM Hybryda
Auto
Szyderczak +817
Ludzie #!$%@?ą że Babiage nie powinien #!$%@?ć własnych wywodów, ale prawda jest taka że z uwagi na naszą historię #!$%@? komunizmu to nasz moralny obowiązek
Do rzeczy, komp był składany u fachowca w sklepie komp. Wszystko śmigało. Ale młody w domu coś kombinował i musieli z ojcem na nowo postawić Windows. No i teraz niby wszystko działa tylko jeden potrójny fan nie świeci i chodzi głośno więc chyba na max obrotach. Byłem teraz i tak na szybko spojrzałem i wygląda to tak jak na zdjęciach. Oni żadnych sterowników dedykowanych nie instalowali. Ja zainstalowałem sterowniki karty. Już w drodze do domu pomyślałem że może brakuje dedykowanych sterowników do płyty głównej. Dobrze myślę czy coś to coś jeszcze innego? #komputery
@wieszakhybrydowy: ale to trzeba się nauczyć. Ja spaliłem w życiu parę dysków, płyt i czegoś tam się nauczyłem. Teraz każdy chciałby na gotowe. Jak fachowiec to im składał to po grzyba sami grzebią zamiast oddać i zapłacić specjaliście. Później proszenie się i płacz na Mirko. Tak wiem #!$%@? bez serca jestem...
Dobra tak jak wyżej napisałem. Stery do master board I później reszta
@Aguirre_gniew_brzozy: typ co niszczył hardware instalując soft i nadal nie wie jak jest płyta główna po angielsku xdddd
https://lian-li.com/product/uni-fan-tl-lcd/
Ale zacznę jutro od Master board i dam znać
Required for motherboard sync function