Aktywne Wpisy
xeacaex +77
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
Idziesz z rana do roboty. Ale najpierw na chwilę wbijasz do żabki, by kupić 2 najtańsze energetyki i cienkie fajki.
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
Data donacji - 25.01.2024
Rodzaj donacji - krew pełna
Miejsce donacji - RCKiK Wrocław
Grupa krwi - A Rh+
Prywatny licznik - 9550 ml
Przyznane odznaczenia - ZHDK III
Dziś odebrałem pierwszą odznakę i legitymację zhdk III, teraz w nicku sobie bede mogl dopisac. Wcześniej jakoś nie było okazji pozbierać wszystkich donacji z różnych miejsc w których oddawałem.
Jak już byłem w PCK, to stwierdziłem że nie będzie mi się chciało w sobotę wstawać (plan na oddawanie był wtedy) i poszedłem oddać dziś. Jak to w czwartki, kolejka na 90 osób. Ale spoko, 3 godzinki i po robocie.
Przy okazji sprawdziłem morfologię z 3 miesięcy, jak mi tam zmiany przebiegają w czasie 3 miesięcy głodówki #grubyzaklad. Wyniki spadły może o 1% w stosunku do tego co było przed odchudzaniem, co uznaję za pozytywny znak. Bo jakbym był na skraju anemii, to by nie było zabawnie.
Do zobaczenia za dwa miesiące :)
#barylkakrwi
Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Dodaj wpis | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
Skrypt do dodawania wpisów | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji