Wpis z mikrobloga

Kułde Wykopki już prześwietliły moją łybke że ona na kamełkach występowała że jest cała połobiona (więc lajt) wszyscy po kątach się śmieją ze mnie że z małolatką kłęcę kvłwa ona nawet nie umiała moich cech wymienić a mógłbym porządną kobietę sobie znaleźć
W dodatku ten przeklęty Zwyłol wyśmiał moją głe Michałka wybielił i będzie się nade mną pastwić
Kułcze co ja mam łobić Ałku Ałku łatuj mój związek
#famemma
Teemcio - Kułde Wykopki już prześwietliły moją łybke że ona na kamełkach występowała ...

źródło: Golas Golas

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
@Teemcio: wiecie mirki co jest najlepsze? ze Sofokles właśnie potrafił wymienić jego cechy idealnie. ciekawe jak wy byście sie zachowali dostając takie trudne pytanie?
  • Odpowiedz
@Thiocomaster: bo wie jakie jest jego przeznaczenie. ding, dong, ding, dong wałiogłaf. wiem tez, że nie zna swoich cech, on chciałby mieć cechy, które podaje. żaden inteligentny człowiek, nie musi wspominać, że taki jest - co więcej, inteligentny człowiek często powie, że jest głupi - wedle myśli "wiem, że nic nie wiem". w sumie dochodzę do wniosku, że jedną cechę można mu przypisać - przeciwnieinteligentny.
  • Odpowiedz