Aktywne Wpisy

Plotkova99 +25
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

PorkaTurbo +87
#obrazyporka #sztukadoyebana Władimir Dawydenko (Владимир Давыденко) to współczesny rosyjski malarz z Lipiecka w Rosji. Tworzy w różnych gatunkach: pejzaż, maryny, portret, martwa natura. Szczególne miejsce w twórczości Dawydenko zajmuje temat rosyjskiego monastycyzmu. Analizując jego twórczość trudno powstrzymać się od porównań z rosyjskimi klasykami Iwanowem, Szyszkinem, Perowem, czy Repinem.
#obrazy
#obrazy
źródło: 01 Vladimir Davydenko - May Day (2025) 2
Pobierz

@dos_badass: Obawiam się że to nie jest jego ostatnie słowo.
@Tostownica: ale tu jest plus...
bo teraz będą kampanie wyborcze, więc jest materiał na grzanie.
cięzko będzie pisowcom coś ugrać. ;)
@dos_badass: Duda skompromitował się na wiele sposób, ale akurat to ułaskawienie jest zupełnie standardowo przeprowadzone. To prerogatywa głów państwa i nie musi się z niczego tłumaczyć- podobnie jak każdy z poprzednich prezydentów ułaskawiał przestępców, a ci nie są ani lepsi, ani gorsi od poprzednich. Może Wałęsa trochę przesadzał moralnie- ułaskawiając szefa mafii i mordercę, ale też mógł to zrobić.
źródło: 421900067_432958112399159_6834482154299376001_n
Pobierz@dos_badass: No to ja jestem tym symterystą czy Tusk? No i nie rozumiem- jakich przesłanek? Ułaskawienie nie ma żadnych przesłanek- to po prostu prerogatywa. Zachowanie słabe, ale też bym nie robił z tego halo- bo prawnie wszystko jest jak najbardziej ok, a były dużo większe wpadki.
@dos_badass: Na plus taki że na arenie międzynarodowej traktują Polskę jakby przynajmniej pol kraju aspargera miało.
Takie przepychanki nie są dobre dla nikogo.