Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

1) Mam i lubię starego kinecta do xboxa360 ( bo ruch przy konsoli jest super), czy VR to aż taka duża różnica, czy jak po prostu chce się poruszać w domu, czy kinect byłby wystarczający? Byliśmy raz z firmy na vr to beat saber mi się spodobał bardzo, vr tennis też widzę na yt jest spoko i to są chyba głównie gry w które bym grał, bo za wiele ciekawych takich ruchowych to nie widzę?
2) Czy w te gry multi typu vr tennis można grać jak się ma spiracone?Bo z tego co czytam, można gierki piracić na oculusie dość prosto?
#vr #oculus #oculusquest #oculusquest2 #metaquest
Z ruchowych gier jest tego trochę, można się nieźle spocic. Zamiast beat saber zainteresuj się synth riders. Jeśli chodzi tenis jest i jest też stołowy bardzo dobry (też się można zmeczyc). Jest jeszcze boks czy inne gry walki a chyba najwięcej się namachalem przy hellsplit arena. Co do typowych workoutow to Les Mills bodycombat, daje w kość, 15 min I nie można złapać oddechu a
1) kinect a vr to zupelnie co innego, mam oba
2) wez sobie kup, bo to grosze
Dzięki, czyli faktycznie warto i lepsze od kinecta tak jak mi się wydawało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale kolego jakbym chciał wydać 2 razy tyle na sprzęt czy tam meta quest 3 to bym dał znać, 2 jest rozsądnie wyceniona więc jestem potencjalnie zainteresowany. Na pewno nie zainteresowałbym się sprzętem gdyby była tylko wersja za 2,5 koła za taką zabawkę, a te 1300
Używane Quest 2 latają na OLX w super stanie za 800/900zł więc można
@Raffael:
O faktycznie, niezły pomysł. Bo pewnie właśnie ludzie kupili, pograli kilka razy i odłożyli. Tylko nie mogę coś znaleźć tego typu ofert co mówisz, tylko po około tysiąc około najtaniej
@Mysciak: no to kolego używka questa 2, bo nowej to sie w ogole teraz nie oplaca kupowac
Tak właśnie zrobiłem, udało mi się na olx kupić za 850 +30zl wysyłka i opłaty serwisowe. Mam nadzieję, że mnie nie oscamuja ( ͡º ͜ʖ͡º)
No i to jest coś kompletnie innego od kinecta
Mniej, ale tennis dalej sztos żeby pyknac. Beat saber jak mi się trochę przejadł to też elegancki. Z raz/dwa w tygodniu dalej w ping ponga grywam