Aktywne Wpisy
Bananek2 +309
Niemożliwe, żeby dziewczyna, która na temat swoich licznych "miłości" robi statystyki w Excelu i publiczne prezentacje w PowerPoincie na temat ich ogólnej oceny bilansu wad i zalet była traktującą chłopaków przedmiotowo, wyrachowaną, zimnie kalkulującą swoje interesy psychopatką, to się nie godzi, bardzo zaskakujące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobieta, która robi tabelki na temat korzyści i kosztów, które ciągnie od swoich bolców musi być bardzo romantyczną, ciepłą i empatyczną
Kobieta, która robi tabelki na temat korzyści i kosztów, które ciągnie od swoich bolców musi być bardzo romantyczną, ciepłą i empatyczną
Neobychno +276
Kolejny dzień, kolejny atak na szuro-prawicę. Tym razem znany chłop, który ma ładne włosy, reklamuje szampon. LEWACTWO.
Czemu kiedy Lewandowski reklamował Head & Shoulders, to świat milczał???????
Czemu kiedy Lewandowski reklamował Head & Shoulders, to świat milczał???????
wyobrażam sobie jak wyjeżdżam taksówką do oddziału terenowego totalizatora przy ulicy palacza w poznaniu z kuponem w skórzanej teczce.
musiałbym wstać wcześniej niż zwykle żeby przygotować się do wizyty, wszak oddział działa tylko do godziny 14.
upewniam się że mam przy sobie ważny dowód osobisty i numer konta.
taksówkarzowi mówię żeby wysadził mnie kawałek dalej, na promienistej. a nuż byłby to członek gruzińskiej mafii, dla którego ktoś z interesem w totalizatorze mógłby okazać się łupem.
#przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
ja też mam pewną historie związana z totolotkiem, i to niezły mindfuck.
kiedyś gadałem z swoim ojcem. i mówie mu, hehehehe ( miałem wtedy z 12 lat)
Ej Tato, a po co będziemy kupować losy na loterie to strata kasy.. mam taki pomysł. będziemy skreślać po prostu sobie byle jakie liczby a potem będziemy sprawdzać czy wygraliśmy.
A stary do mnie. "A co jeśli akurat byś trafił te