Mirasy, Jaki płyn do mycia ciała ma najmocniejszy zapach wg was? Kupiłem ostatnio Axe, na opakowaniu szmery bajery, super mocny zapach, 12h się trzyma a wcale nie jest taki mocny ani nie trzyma tak długo. #niebieskiepaski #higiena #zapachy
@Francis_Drake Loreal taki. Ostatnie moje odkrycie. Najbardziej #!$%@? żel jaki miałem. Pokazałem znajomym i połowa też sobie zamówiła xD najlepiej na Amazonie bo jest połowę tańszy niż z w pl.
@Francis_Drake ogólnie mają mocne, trwałe zapachy. Jakbyś szukał antyperspirant to też Loreal, mój top to pomarańczowy. Nie ma mocniejszych a testowałem chyba wszystko co jest bo jestem zapachowym świrem xd
@Francis_Drake Stacjonarnie żele z L'Oreal dostępne są w Rossmannie w cenie 20zł za 400ml, ale mają tylko dwa zapachy: czarny i taki szaro-niebieski (ten drugi polecam). I potwierdzam że to całkiem dobre produkty.
@Francis_Drake mi się wydaje że Nivea ma dość mocne i trwałe zapachowo żele pod prysznic dla mężczyzn. A przynajmniej kiedyś miała, pamiętam, używałam.
Do przyszłych Ukraińców z regionu Kurska dotarła pomoc humanitarna. Niektórzy tak jak koniasz i groover próbują pierwszy raz w życiu coś innego niż chleb i woda #ukraina #rosja
Jaki płyn do mycia ciała ma najmocniejszy zapach wg was? Kupiłem ostatnio Axe, na opakowaniu szmery bajery, super mocny zapach, 12h się trzyma a wcale nie jest taki mocny ani nie trzyma tak długo.
#niebieskiepaski #higiena #zapachy
@D1STR0Y: ( ಠ_ಠ)
Ale nie widzę różnych, tylko jeden zapach jest?
Nie stawiam żeli na równi z perfumami przecież xD