Gdzie najlepiej kupić #pixel #pixel8 , najlepiej na FVat? Pod #amazon .de trzeba zrobić VAT-UE, a czy któryś sklep w polsjce oferuje sensowny support/gwarancje? (są nawet podobne ceny czasami) #android
@devel9k: Nie miałem z nimi do czynienia i skąd jest pochodzenie tych urządzeń w zależności od sprzedającego.
Chciałem tylko uczulić wszelkich chętnych na pixele, że trzeba weryfikować ich "rejonizację" Inne marki jakoś to bardziej obeszły, ale na tych pixelach 5G w zależności na jaki rejon jest dedykowane może nie "trybić" u nas.
i oszczędność może być przypłacona potem: 'co ten telefon tak na internecie tnie ..."
Pod #amazon .de trzeba zrobić VAT-UE, a czy któryś sklep w polsjce oferuje sensowny support/gwarancje? (są nawet podobne ceny czasami)
#android
dobrze sprawdź czy ten pixel ma LTE na rejon europejski
;) kiedyś czytałem, że nie
Wiem, że poprzednie pixele nie zawsze 5g miały w pl
Chciałem tylko uczulić wszelkich chętnych na pixele, że trzeba weryfikować ich "rejonizację"
Inne marki jakoś to bardziej obeszły, ale na tych pixelach 5G w zależności na jaki rejon jest dedykowane może nie "trybić" u nas.
i oszczędność może być przypłacona potem: 'co ten telefon tak na internecie tnie ..."