Wpis z mikrobloga

Moment czy ja dobrze rozumiem. Przyglupy z neuropy i inne lewicowe szury pieprza, ze Braun to najwiekszy szkodnik tego kraju i agent Moskwy, ktorego wyslal sam putin a jedyne co na niego maja to:
-Braun chcial zbadania Szumowskiego na obecnosc alko w miejscu pracy
-Grzesiu wyniosl brzydka choinke
-Zablokowanie mowy nienawisci wobec narodu Polskiego. Uszkodzenie glosnika. Straty oszacowano na 21.37zł
-Zgaszenie świeczek w knesejmie + glupia baba, ktora sama wlazla na linie strzalu
xD
#sejm #polityka #konfederacja #bekazlewactwa #braun
Programista500plus - Moment czy ja dobrze rozumiem. Przyglupy z neuropy i inne lewico...

źródło: 60775841a4fec28a3cb143d746568338c8e74f3726f8a3967abe44497600feb1

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
@nocne_zwidy pełno jest takich przykładów, na myśl mi no przychodzi przypadek gdzie jakieś miasto zapłaciło duże pieniądze jakiemuś kruszwilowi za filmik promujący to miasto, raz że było drogo, dwa efekt był bardzo dyskusyjny a wręcz tragiczny, trzy wiele osób zrobiłoby to dużo taniej i 1000x lepiej. Jest masa takich przypadków i my jako kraj musimy koniecznie zrobić min 2 rzeczy: mówić o tym głośno i doprowadzać takie sprawy do końca czyli
  • Odpowiedz
@Programista500plus: Potężne zarzuty! Kara śmierci albo 5 złotych grzywny! Naprawdę prokuratura dała z siebie wszystko, żeby sporządzić tę wątpliwą listę. Tymczasem zdarzają się na przykład posłowie, którzy są przyłapywani na jeździe samochodem pod wpływem alkoholu i nikt realnie nie próbuje ich pociągnąć do odpowiedzialności. Jak chce się uderzyć psa, to kij się zawsze znajdzie.
  • Odpowiedz