Wpis z mikrobloga

Mój teściu oaza spokoju na codzien i cierpliwość potrafił się odpalić po tym jak powiedziałem, że dobrze, że zaczynają się brać za przestępców z PiSu i skazywać ich...
Mówi z ryjem "COooo Kuuuuurrrwa nie mają dowodów, uniewinnieni są, nie mają Kuaaarrwa mać prawa" i dosłownie poczułem się jak bym z psycholem jakimś rozmawial i teściu on wie bo republikę ogląda #!$%@? i nikt mu nie będzie mówić...
JA #!$%@? JAK CI LUDZIE MAJA W BANIACH #!$%@? TO JEST DRAMAT.

#bekazpisu
  • 27
  • Odpowiedz
@SynMasnotrawny: to samo zrobili z moim ojcem. No nie ma szans z nim porozmawiać o polityce. To jest ich największa zbrodnia, a nie jakieś miliardy znikające z budżetu
  • Odpowiedz
@SynMasnotrawny: ja mam starego i niestety muszę z nim żyć pod jednym dachem, bo dobrej pracy nie mogę znaleźć by sie wyprowadzić.
On dziś mówił, że gdyby był młodszy to pojechałby do Warszawy na protest xd. Masakra totalne zidiocenie fanatyczne. Same strony pisowskie na tablecie i pc, tylko tv republika teraz i się emocjonuje.
  • Odpowiedz
  • 1
@SynMasnotrawny u mnie teściu jeszcze to nie kupuje czekolad Milka i Kinderschokolade dla wnuczków bo "niemieckie" i nie będzie dał zarabiać szwabom to kupuje im na Mikołaja te Magnetic czy jakieś inne o smaku margaryny z kakao.
A jak przywożę piwo z DE w kistach to pierwszy leci.
  • Odpowiedz