Aktywne Wpisy
Kearnage +1137
zeszyt-w-kratke +52
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
Kilka seriali z tej listy mnie zawiodło jak trzeci sezon Belfra, ale większość to mocne 7-8/10. Kilka to ogromne zaskoczenia jak chociażby Powrót czy Emigracja XD.
Nie ma tutaj animacji, więc Kajko i Kokosz oraz Cyberpunka też nie będzie. Nie ma też produkcji takich jak Wiedźmin czy 1899, w których obsada/scenarzyści czy reżyserzy mogą być polscy ale sam serial jest zagraniczny. Wszystkie serie są dostępne na VOD online.
Polskie Seriale 2023
The Office PL 3 - C+
Belfer 3 +C+
Skazana 3 - Player
BringBackAlice - HBO Max
Emigracja XD - C+
Warszawianka - Skyshowtime
Morderczynie - Viaplay/Netflix
Sortownia - Canal+/Polsat Box Go
Infamia - Netflix
Informacja Zwrotna - Netflix
1670 - Netflix
Polskie Seriale 2022
Wielka Woda - Netflix
Erynie - TVP, Netflix
Powrót - Canal+
Minuta Ciszy - Canal+
Odwilż - HBO Max
Zachowaj Spokój - Netflix
Pewnego razu na krajowej jedynce - Netflix
Kruk 3 - Canal+
The Office 2 - Canal+
Skazana 2 - Player
Sadź 3 - Player
Behawiorysta - Player
Wotum Nieufności - Polsat Box Go
Polskie Seriale 2021
Rojst 2 - Netflix
Klangor - Canal+
The Office - Canal+
Sadź - Player
Kruk 2 - Canal+
25 lat niewinności - Player
Skazana - Player
Pajęczyna - Player
Kowalscy kontra Kowalscy - Polsat Box Go
Układ/Rysa - Polsat Box Go
Tajemnica Zawodowa - Player
Jeśli czegoś nie ma a zasługuje na ujęcie to napisz w komentarzu.
#seriale #netflix #hbomax #player #canalplus #polska #kino #polsatboxgo