Aktywne Wpisy
bobsley33 +274
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
hellb0y +140
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Jako dziecko Jetixa nie jest tajemnicą, że ubóstwiałem przygody tych trzech dziewczyn. I teraz anegdotka. Na bazie popularności powstała również gazetka o przygodach Odlotowych agentek. Dowiedziawszy się o premierze ów czasopisma pobiegłem do pobliskiego kiosku by zakupić swój egzemplarz. Mówię, do starszego jak widać wtedy kioskarza
-poproszę najnowszy numer odlotowych agentek
Na co on mi
- słucham czego? Odloty? ....a to jeszcze nie ma
- nie nie, chodzi o odlotowe agentki (wskazując palcem dla ułatwienia, bo numer akurat znajdował się na witrynie)
Nie ukrywam, ze jako mały szczyl uśmiewałem się do siebie całą drogę do domu xD