Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +269
Jak czujecie się z tym, że biorąc kredyt hipoteczny bank wygeneruje dla was z powietrza pieniądze, które będziecie potem zwracać 20 lub 30 lat, marnując przy tym bezcenny i niemożliwy do odzyskania czas własnego życia na spłatę powstałych znikąd pieniędzy oraz odsetek w wysokości 400%?
Blisko połowa kwoty wygenerowanej wam przez bank pójdzie na czysty zysk dewelopera. To będą lata waszego życia w pracy na sam zysk kogoś, kto hehe wstawał rano,
Blisko połowa kwoty wygenerowanej wam przez bank pójdzie na czysty zysk dewelopera. To będą lata waszego życia w pracy na sam zysk kogoś, kto hehe wstawał rano,
Kieranz +493
A wy, jakie kanały historyczne oglądacie? Ja swoją wiedzę czerpię głównie z tego kanału. A nowy materiał zapowiada się wyśmienicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ciekawostkihistoryczne #historia #youtube
#ciekawostkihistoryczne #historia #youtube
Pobiera równowartość 50 zł w kraju którym akurat przebywasz.
@PanLenart nic ci większego nie ściągną bo to dwa różne produkty i nikogo nie interesuje gdzie akurat przebywasz
Wiadomo, że nie skorzystasz z dostaw darmowych, ale jeśli zależy Ci tylko na Prime Video i Prime Gamingu to śmiało :-)
@
Mam tylko złotówki, liry i peso.
Do płatności we frankach mam kartę ubs.
Posiadając konto założone w poslce pobierze opłatę jak z Polski, na tym można zakończyć.
@PanLenart
Różnie. Treści Amazon Originals mają też polskiego lektora np., ale ogólnie większość zawartości tylko DE / ENG i nie ma tu żadnej geolokalizacji, żeby VPN-em się podeprzeć.
wcześniejsze rezerwację wypłacali, dotyczyło to tylko tych zrobionych od 1.11
https://www.booking.com/amazonprime.pl.html