Aktywne Wpisy
Czy to ja jestem #!$%@??
Macbooki #!$%@? mnie prądem (m1 i m2 air), zarowno na fabrycznej ladowarce jak i ladowarkach GaN Ankera i Satechi (chyba 60w i 165w). Z iPhone jest to samo. #!$%@?ą w domu i na wyjazdach. Obecnie jestem w hotelu i tu #!$%@? mnie tak, ze czuje kopnięcie jakbym sie naelektryzował kocem za kazdym razem jak biore telefon lub maca do reki. Wczesniej mialem jeszcze kilka macbookow i bylo
Macbooki #!$%@? mnie prądem (m1 i m2 air), zarowno na fabrycznej ladowarce jak i ladowarkach GaN Ankera i Satechi (chyba 60w i 165w). Z iPhone jest to samo. #!$%@?ą w domu i na wyjazdach. Obecnie jestem w hotelu i tu #!$%@? mnie tak, ze czuje kopnięcie jakbym sie naelektryzował kocem za kazdym razem jak biore telefon lub maca do reki. Wczesniej mialem jeszcze kilka macbookow i bylo
rav3k +76
Rozwala mnie w wykopkach to, że jak ktoś zacznie coś hejtować to już leci lawina hejtu, nie mająca żadnego sensu, żadnych argumentów, nic. Po prostu hejt i beka bo tak jest teraz fajnie. Ludzie nie myślą sami tylko tak jak jest "modnie" żeby nie być odrzutkiem społeczeństwa gdzie 70% to idioci. W wywiadzie z dudu były pytania mocne a wymijające odpowiedzi dudu punktował i Mazurek i Stanowski. Były też takie normalne typu
#tyleczki