Ktoś ma prawdziwego PiSowca w domu/rodzinie? Jak się zachowuje po tym, jak koalicja 13 grudnia zagrabiła Polskę i napadła na telewizję Narodowych Czempionów? Republika TV już znaleziona na pilocie telewizora? #bekazpisu #bekazprawakow #tvpis #sejm #kiciochpyta
@LoginZajetyPrzezKomornika: O panie, moja matka sobie dała sprać głowę dzięki TVPis, "ryży c*uj", bronienie pisu, generalnie wszystko co złe to Tusk. Ogólnie niezła imba bo u mnie w rodzinie to chyba wszyscy antypisowscy oprócz matki xD
@mgr-zielonka: Takk "to nie była prawdziwa prawica". Sorry prawica może być różna, a to że pis szło w rozdawnictwo żeby wygrać wybory albo, że morawietti coś #!$%@?ął o duchu socjalistycznym na spotkaniu jakiegoś koła gospodyń wiejskich to nie oznacza z automatu, że nie są prawicą
@LoginZajetyPrzezKomornika: Mniej więcej. Najgorsze jest to że ona jest wykształcona, miała tylko epizod gdzie mieszkała zagranicą i tam miała ograniczony dostęp do mediów to tylko TVP oglądała. No i to wystarczyło.
@JuliuszSlowacki: Taka Krystyna Pawłowicz też jest teoretycznie wykształcona. Myślę, że propaganda na poziomie prania mózgu potrafi namieszać de facto każdemu w głowie, gdy trafi w odpowiedni moment w życiu, bez względu na wykształcenie ”ofiary”.
@LoginZajetyPrzezKomornika: Mój ojciec mówi, że jest Dyktatura Tuskowa i będzie stan wojenny i nie będzie można z domu wychodzić. Jak mu powiedziałem, że to za pisu nie można było wyjść z domu do parku i lasu to powiedział że: "mam nasrane we łbie" xD Oczywiście Republika grzana. Mama opowiadała, że o 23:50 w sylwestra włączył, żeby wiedzieć co się z TVP dzieje XDD
@ProAero: Kurczę, masakra. Mam już swoje lata i nIe mam na co dzień do czynienia z takimi postawami. Jakoś tak się ułożyło, że moje niemałe otoczenie rodzina/przyjaciele/znajomi/praca nie wykazują takiego zachowania. Co prawda, niektórzy przy wódce przejawiają "PiSoskrętność", ale w życiu nie przyszło im bredzić takich rzeczy (przynajmniej nigdy nie słyszałem).
@LoginZajetyPrzezKomornika: Ja mam w rodzinie posła PiS. Nie straszy Tuskiem, nie wierzy, że Niemcy nam zazdroszczą dobrobytu. Po prostu jest w partii X czasu, która w pewnym momencie zapewniła mu pieniądze.
@LoginZajetyPrzezKomornika: Mój przez lata też zachowywał się normalnie. Oczywiście jako "ofiara transformacji ustrojowej" Tuska i Platformy nie lubił, ale co chwile o tym nie bredził. Dużo zmieniło to, że przeszedł na rentę i dużo czasu spędza przed telewizorem. TVP Info było blisko na kablówkowym pilocie to mózg jak gąbka chłonął pisowską propagandę i efekt widoczny.
Ogólnie niezła imba bo u mnie w rodzinie to chyba wszyscy antypisowscy oprócz matki xD
Oczywiście Republika grzana. Mama opowiadała, że o 23:50 w sylwestra włączył, żeby wiedzieć co się z TVP dzieje XDD