Wpis z mikrobloga

@Pan_Orama: tak. Wygląda na to że zostaniemy tu na wiele lat. Rozglądamy się za domem do kupienia albo ziemią i będziemy budować. Różne opcje na stole. W przyszłym tygodniu będę gadał z babką od której teraz dom wynajmujemy bo chce go sprzedać jak byśmy się wyprowadzali więc może kupimy ten w którym teraz mieszkamy. Się zobaczy jak to będzie. Jedno jest pewne. Nigdzie się stąd nie ruszamy
@asdfghjkl na wschodzie krety tanio kupisz dom, czy mieszkanie. Co do ziemi i własnej budowy to bym się zastanowił bo pozwoleniami i rękami do budowy to jest tutaj problem.

Poznałem parkę która się już użera z urzędami od 2 lat. Pozwolenia, kary, szukanie roboli.
@Pan_Orama: na bank jak już to będziemy kupować cokolwiek w tym regionie gdzie teraz. W mojej okolicy buduje się kilka domów także chyba nie ma problemu z rękoma do pracy. Tak jak wspomniałem możliwe że po prostu kupimy dom w którym mieszkamy teraz. Jeden minus tego jest taki że mało ziemi tu mamy. Ale może somsiad odsprzeda kawałek za płotem. Ewentualnie 100m ode mnie jest kawałek ziemi do kupienia. Ziemią by