Aktywne Wpisy
Sylvio19 +86
Nigdy nie zapomne jak wszedłem do pokoju mojej siostry na jej osiemnastce i zobaczyłem ją na kolanach robiącą gałe najlepszemu kumplowi swojego chłopaka. Powiedziałem tylko: sorry i się wycofałem. Schodząc ze schodów widziałem jak Bartek (jej chłopak) je krokieta z barszczem i sie uśmiecha bo już miał ostrą faze. Nigdy mu o tym nie powiedziałem. W zeszłym roku wzięli ślub. #zwiazki #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow
iErdo +243
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
Chciałbym zrobić psikusa tym wszystkim cwaniaczkom co wystawiają drążki i robią konkursy kto wytrzyma 2min= 100zl
Straciłem na jednym 10zl.
Myślałem że dam radę, nie wiedziałem że to obrotowy.
Stwierdziłem że na luzie zrobię.
Miałem 1min40s
Także oficjalne postanowienie na ten rok będę se ćwiczył zwis na drążku obrotowym i będę uch rozwalal jak zobaczę xd
#postanowienianoworoczne