Aktywne Wpisy
Koksixk +6
Ile piw może wypić osoba z mocną głową?
rtpnX +89
Bede tatą. W grudniu. Chyba dobrze to robie? Dwa lata temu siedziałem na wykopie, grałem w Warcrafta i jadłem topczipsy. Dziś mama żone, własny biznes i nie długo potomstwo. I to nie tak że jestem jakimś czadem, 5/10 no 6/10 po prysznicu XD A wszystko to przypadkiem. Ciekawe co się wykluje z białasa jak ściana i Wietnamki z północy xD Dziwne że nie mam żadnego strachu czy wątpliwości. Chyba dorosłem do tego?
● YouTube / Odysee ▶ HEPI NIU JER GUD KAMBODŻA POLIS
● YouTube / Odysee ▶ POZDROWIENIA DLA PORTALU WYKOP
● YouTube / Odysee ▶ MINISTER ODEBRAŁ IM ZIEMIĘ
⭐️ Dzisiejsze KamboShoty#SHORTS na YouTube i Odysee:
☄️ PILNE | YouTube / Odysee ▶ ATAK HAKERSKI NA KANAŁ, NOWA NAZWA KANAŁU TO STUDIO KAMBODŻA
● PREMIERA | YouTube / Odysee ▶ DLACZEGO WYBRALIŚMY MADAGASKAR?
⭐️ kanał KamboShoty to archiwum shotów różnych autorów dotyczących kambodżańskiego uniwersum, czyli polskich youtuberów w Kambodży i nie tylko;
⭐️ jeśli chcesz się dowiedzieć więcej o kambodżańskim uniwersum to polecam do przeczytania szybki przewodnik na Reddicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
⭐️ KamboShoty znajdziesz na YouTube oraz Odysee kanały SHOTY, #SHORTS, MUSIC, LIVE, DAILY, zaś listę wszystkich powiązanych stron znajdziesz tutaj;
⭐️ jeśli jesteś zainteresowany założeniem konta na Odysee, możesz wspomóc KamboShoty korzystając z tego linka ▶ https://odysee.com/$/invite/@KamboShoty:a
▶ #kamboshoty ◀ | #cambolife #pucin #wloczykijwazji #wyluzujwazji #popaswpieprz #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #adammachaj #anks #autostopemnakoniecswiata #pater #michalpater
● #041 KamboDaily | WOLNE
● #042 KamboDaily | BUDUJĘ WYRO
● #043 KamboDaily | EWAKUACJA SADZONEK
● #044 KamboDaily | ZBIERAM WODĘ
jeśli jesteś niecierpliwy, wszystkie odcinki są już dostępne na Odysee 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
⭐️ Wcześniejsze KamboShoty DAILY:
● #001 KamboDaily | PIERWSZY DZIEŃ NA FARMIE
● #002 KamboDaily | PIERWSI ROBOTNICY NA FARMIE
● #003 KamboDaily | PIERWSZY DESZCZ
Komentarz usunięty przez autora