Aktywne Wpisy
CrazyxDriver +19
Słuchajcie Mirki i Mirabelki. Zabawmy się. #glupiewykopowezabawy
Wymyślcie co musi mieć prawdziwy, nowobogacki, wielkomiejski Polak z klasy średniej.
Ubrania, urządzenia, rzeczy,... itd.
Ja zacznę! KLIMATYZATOR
Wymyślcie co musi mieć prawdziwy, nowobogacki, wielkomiejski Polak z klasy średniej.
Ubrania, urządzenia, rzeczy,... itd.
Ja zacznę! KLIMATYZATOR
PoloRL +648
Każdego kto to zaplusuje zawołam za rok i sprawdzimy wspólnie jak bardzo TVP zmieniło się w tubę propagandową PO
Zmieni się?
Rozliczają poprzednia władzę z kradzieży i przekrętów ✅
Likwidują tubę propagandową pisu ✅
Kasa z KPO ✅
Podwyżki dla nauczycieli ✅
Związki partnerskie
Głosowałem za Hołownię ale też mi do końca nie leży - chciałem zmian.
Ale już mi się zaczyna nie podobać tvp jak wybielają gejów i lesbijki oraz inżynierów na pontonach, gdzie jeszcze podali że 2/3 polaków niema niby nic przeciwko żeby geje mogli zakładać rodziny i wychowywać dzieci - jakoś mi się nie chce w to wierzyć, chyba tą ankiete robili na
Za to walec pisowski rozjechał Polskę wzdłuż i wszerz. Porozdawali pieniądze na kredyt przy czym sami zakradli się pod korek (zerknij na „wypłaty” partyjnych funkcjonariuszy w telewizji)
I to ja niby jestem botem partyjny bezmózgu
@Notes: teraz nie ma żadnych świat.
Po co TVP ma byc tubą propagandową? Wszystkie stacje są im przychylne i nie ma sensu aby tworzyć własną telewizje partyjną, bo to może tylko zniechęcić ludzi, a plusów w tym żadnych. Im wystarczy być po prostu uczciwym i tyle.
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
Przecież dokładnie tak samo działo się przez ostanie osiem lat rządów PiS XD
W jakim świecie ty człowieku zyjesz?
@kodecss: Czy wspomnieli przypadkiem o jakich Polaków chodziło? W Warszawie i większych miastach może i 2/3...
1. Wiatrakowa propaganda, nie lubie teorii spiskowych, ale ta z Siemensem może się potwierdzić.
2. Wsadzenie na stanowisko pełnomocnik rządu do CPK kogoś od początku negatywnie nastawionego do tego projektu
3. Zobazymy jak sie skończy pakt migracyjny, jest za wcześne by oceniać ten projekt, wiadomo było że jakies rozwiązanie
Zmniejszenie odległości jeśli chodzi o pozwolenie na budowę moim zdaniem jest #!$%@? bo jednak takie wiatraki potrafią być uciążliwe.
O
Na każdą podwyżkę przez ostatnie 8 lat reagowałeś tak samo tzn wszystko drożeje i jest dobrze, dobry przekaz leci?